Bir önceki/Geri CCDK Nyhavn

ColliCare Danimarka Vejen, Jutland'da ofis açıyor

Haziran ayından bu yana, Danimarka ofisimiz, Vejen'de yeni bir departmanla operasyonlarını genişletti ve hizmetlerini artırdı. Yeni departman, ulaşım akışlarını optimize etmek ve hizmet yelpazesini genişletmek amacıyla Jutland'ın merkezinde stratejik olarak konumlandırılmıştır.

Bu yaz, Vejen departmanı, Avrupa ve İskandinav demir yolu ve kara taşımacılığında geniş deneyime sahip üç yetenekli operasyonel personeli bünyesine kattı. Yeni ekip üyeleri arasında Simon Schlünsen, Ilia Bak ve Dawid Nowak yer almakta olup, uzmanlıklarıyla  operasyon sürecini güçlendirecektir.

Vejen, çapraz sevkiyat, depolama ve diğer optimizasyon fırsatlarına erişim sağlamak için ideal bir konumda bulunuyor ve bu da lojistik ağımıza katkı sağlıyor. Ayrıca, 30 yıllık taşımacılık ve lojistik sektörü deneyimiyle Carsten Stampe, Satış Müdürü olarak aramıza katıldı. Carsten Stampe'nin uzmanlığının, pazar varlığımızı güçlendirerek Jakob Nordborg ile birlikte ticari ekibe destek olması bekleniyor.

Genişletilmiş Hizmetler

Vejen departmanımız, tüm İskandinav ülkelerinde kapsamlı kara taşımacılığı hizmetleri sunacak ve kıta ile İskandinavya arasında ithalat ve ihracat çözümleri sağlayacaktır. Danimarka'daki ana pazarlarımız arasında İskandinavya, Benelüks, İtalya, Polonya ve Baltık ülkeleri bulunmaktadır. Hindistan ve Çin'deki özel departmanlarımız ile Asya'dan yüksek düzeyde hizmet sunma konusunda da iyi bir konumdayız.

Çevresel Taahhüt

Sürdürülebilirliğe bağlıyız ve yenilenebilir yakıtlar ve gazlarla çalışan demir yolu hizmetleri ve araçlar geliştirmek için önemli yatırımlar yapıyoruz. Şirketin amacı, daha fazla yükü kara yolundan demir yolu ve deniz taşımacılığına kaydırarak çevre dostu alternatifler sunmaktır. ColliCare, Paris Anlaşması'na uymaya kararlıdır ve 1,5 derece iklim hedefini gerçekleştirmek için aktif olarak çalışmaktadır.

Lars Thomsen

Lars Thomsen

Managing Director Denmark