Bir önceki/Geri ColliCare and Jungheinrich

Jungheinrich and ColliCare iş birliği

Jungheinrich ve ColliCare arasındaki anlaşma Ocak 2024'te imzalanarak güzel bir iş birliğine dönüştü. Tedarikçi seçimi yapılırken esnek depolama alanı, müşteri dostu hizmet ve kişisel iletişim oldukça önem arz ettiğinden  ColliCare'in tesisleri, Jungheinrich'in ürünleri ve ihtiyaçları için optimum çözümler sağladı. E6'ya yakınlığı, gelen ve giden malların kolay erişimi için büyük bir avantaj oluşturdu. .

Jungheinrich'in Norveç'teki müşterileri için kullanılan kamyonlar, kiralama süresi sona erdikten sonra geri getirilir ve Moss'taki ColliCare'de depolanır. Bu kamyonlar düzenli olarak Almanya'daki Jungheinrich merkezine gönderilir ve burada bakım ve parça değişimleri yapılır. 

Karbon ayak izi 

Jungheinrich ve ColliCare, karbon ayak izlerini en aza indirmek için oldukça sıkı çalışmaktadır. Jungheinrich 'in dizel kamyon satmaması ve yeni kamyonları lityum pillerle çalışıyor olması karbon ayak izini azaltmaktadır. Piller oldukça uzun ömürlüdür ve yeni bir kamyonda da  kullanılabilir.

Alman ürünleri, iyi kaliteleriyle bilinmekte olup; Norveç'teki kinci el  kamyonlar, onarıldıktan sonra yeniden satış için Almanya'ya gönderilir. Jungheinrich, kullan-at mentalitesine karşı çalışmaktadır. Onarım ve yeniden kullanım imkanı sunan uzun ömürlü ürün stratejisi, onlara çevresel yük getiren ve işletme maliyetleri daha yüksek olan daha ucuz ürünlerin bulunduğu bir piyasada rekabet avantajı sağlamaktadır. "Kullanılmışı yenileme" konsepti, son 5 yılda önemli bir artış göstererek, Jungheinrich'i de diğer rakiplerinden net bir şekilde ayırmıştır. 

Hizmet Kalitesi 

Lojistik sürecinde tedarikçi ile iletişim son derece önemlidir. Jungheinrich, ColliCare'deki belirlenmiş kontaklara e-posta veya telefon yoluyla ulaşarak müşterilerin sevkiyat akışından memnun kalmalarını sağlayacak tüm desteği sunmaktadır. 

Jungheinrich Hakkında

Jungheinrich, 40'tan fazla ülkede kendi şubeleri ve 80 ülkede ortakları bulunan  bir Alman şirketidir. Depo ekipmanları, manuel ve elektrikli kamyonlar, AGV'ler ve WMS ve filo yönetimi gibi dijital çözümler  de sunmaktadırlar. Jungheinrich, sürdürülebilirlik konusunda aktif olarak çalışmaktadır ve önemli sertifikalara sahiptir.